ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ


 Κυριακή 23 Μαρτίου: Παρέμβαση των Πολιτών σε «Δράση – Οικολόγων Πρασίνων» με τον υποψήφιο δήμαρχο Θοδωρή Σπηλιωτόπουλο για τον Παιδικό Σταθμό στην οδό Βεργίνας και το νταμάρι Χαμηλοθώρη στο Δάσος Χαϊδαρίου.
Με στόχο την «Άμεση λειτουργία του παιδικού σταθμού» στην Οδό Βεργίνας και την εξασφάλιση της δημοτικής περιουσίας  (πρώην νταμάρι Χαμηλοθώρη) στο Άνω Δάσος Χαϊδαρίου ο Δημοτικός Συνδυασμός «Πολίτες Δράση – Οικολόγοι Πράσινοι» πραγματοποίησε συγκέντρωση στο χώρο την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014.
Αντιπροσωπία του Συνδυασμού, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Θοδωρή Σπηλιόπουλο, συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής και αντάλλαξαν απόψεις. Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος μεταξύ των άλλων τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν ένας έτοιμος παιδικός σταθμός, εδώ και οκτώ χρόνια, με δυνατότητα να φιλοξενεί ογδόντα παιδιά να παραμένει κλειστός.  Τεχνικές λύσεις υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν, εκείνο που δεν υπήρχε ήταν το όραμα, η εργατικότητα και η διάθεση να βρεθεί λύση και να λειτουργήσει ο σταθμός».
Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν ότι ο εξοπλισμένος σταθμός έχει λεηλατηθεί και δήλωσαν ότι κάθε μέρα που περνάει υπάρχει  ο κίνδυνος να ξηλωθούν ακόμα καλώδια και πρίζες.
Για το νταμάρι Χαμηλοθώρη μίλησαν ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος, ο Μανώλης Σωτηρόπουλος (γραμματέας επί σειρά ετών των Πκαι ο Σάκης Αποστολόπουλος. Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος είπε ότι «θα υπερασπίσουμε τη δημοτική περιουσία» και υπογράμμισε ότι «οι κάτοικοι ανέδειξαν και υπερασπίστηκαν το χώρο και οι ΠσΔ – ΟΠ ήταν μαζί τους, με τους επικεφαλείς τους και με στελέχη του συνδυασμού τους όλα αυτά τα χρόνια.  Εδώ ερχόμαστε όλοι ως εκπρόσωποι των ΠσΔ – ΟΠ και όχι σαν πρόσωπα για να περάσουμε την ώρα μας.» Στη συνέχεια ο Σάκης Αποστολόπουλος (κάτοικοι του Άνω Δάσους και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι) που συμμετείχαν στις δενδροφυτεύσεις στο πρώην νταμάρι Χαμηλοθώρη παρουσίασαν τις παρεμβάσεις του συνδυασμού για το χώρο. Για το νταμάρι, τις διαχρονικές πολιτικές ευθύνες της δημοτικής αρχής  αλλά και τους αγώνες που αναπτύχθηκαν μίλησαν  διεξοδικά μέλη της Επιτροπής Κατοίκων που έκαναν τρεις δενδροφυτεύσεις και που έφεραν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι παρεμβάσεις και οι συγκεντρώσεις των ΠσΔ – ΟΠ θα συνεχιστούν στις γειτονιές του Χαϊδαρίου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θοδωρή Σπηλιόπουλο και τα στελέχη του συνδυασμού.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ : Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΟΙΜΩΔΩΝ :Λειτουργία του Νοσοκομείου "Λοιμωδών"

Σχολιο για την Έκκληση του Δημου : ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σκαραμαγκάς : Επιτάχυνση διαδικασιών απόδοσης στους Χαϊδαριώτες της δημόσιας έκτασης 220 στρεμμάτων.

Συγκοινωνία. Προτάσεις και ενέργειες

Αριστερός δεν σημαίνει αρεστός νο 2 Η Πώς Εννοούμε οι Πολίτες σε δράση τη σχέση των πολιτών με την πόλη

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *